АНОНСИ ПОДІЙ

Середа, 23 січня 2013, 08:00

Середа, 23 січня

23-24 січня - президент Віктор Янукович відвідає з робочим візитом Швейцарію для участі в заходах Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

10:00 - засідання Кабміну під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова. Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгу за участю міністра інфраструктури Володимира Козака, голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Михайла Болотських та голови правління ДІУ Валентина Рибачука.

11:00 - зустріч голови Верховної ради Володимира Рибака з головою представництва ЄС в Україні Яном Томбінским.

11:00 - круглий стіл "IR в Україні: підсумки 2012 року". Беруть участь: представники Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, асоціації "Фондове Партнерство", Української асоціації інвестбізнесу, професійної асоціації корпоративного управління, ПАТ "Українська біржа", представництва Варшавської фондової біржі, інвестиційних компаній, IR-служб емітентів.

11:00 - засідання Громадської ради при Мінприроди.

11:00 - засідання Спілки секретарів місцевих рад Асоціації міст України. Беруть участь: секретарі міських рад обласних центрів та міст обласного значення. Питання: проблеми місцевих бюджетів та міжбюджетних відносин у 2013 році.

13:00 - прес-конференція за участю членів Нацради, присвячена затвердженню звіту регуляторного органу за 2012 рік, який відповідно до чинного законодавства буде поданий президенту і ВР.

13:00 - прес-конференція "Тарифи без реформи - гроші на вітер", за участю голови Спілки власників житла України, міністра ЖКГ 2007-2010 років Олексія Кучеренка.