ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 22 січня 2013, 21:00

МВС віддало бізнесменам 28 мільйонів за паперові бланки

МВС за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Укрспецполіграфія" на виготовлення паперових бланків на суму 27,91 млн гривень.

Арбузов запевнив, що у 2013 році буде створений Держбанк розвитку

У ​​ході обговорення проекту програми в Кабміні перший віце-прем'єр Сергій Арбузов повідомив, держпрограма активізації розвитку економіки України на 2013-2014 роки передбачає створення в поточному році Держбанку розвитку.

"Це буде банк першого рівня, який буде надавати ресурси комерційним банкам. Щоб ті видавали довгострокові кредити на модернізацію", - заявив Арбузов.

Аграрний фонд продав на біржі зерна на 492 мільйони

Аграрний фонд реалізував майже 225,3 тис тонн зерна на загальну суму понад 492 млн гривень на Аграрній біржі. Згідно з повідомленням, було продано дев'ять лотів з 12, приблизно, по 25 тис тонн кожен.

Податкова оскаржила порушення справи про банкрутство "АероСвіту"

Бориспільська податкова інспекція Київської області просить Київський апеляційний госпсуд скасувати постанову Господарського суду київської області про визнання компанії "Аеросвіт" банкрутом.

"Колегія суддів Київського апеляційного господарського суду визнає подані матеріали достатніми для прийняття апеляційної скарги до провадження", - йдеться в документі.

Інвестори не хочуть вкладати в Україну - посол Швейцарії

Інвестори не хочуть вкладати свої інвестиції в країну, де судова система не є незалежною, і це заважає економічному розвитку країни, заявив  посол Швейцарії в Україні Крістіан Шьоненбергер.

"Ніхто не хоче інвестувати в таку систему, а в разі здійснення інвестицій інвестори будуть уникати будь-яких контактів зі судовою системою. Чимало бізнесових структур вважає кращим судитися в Лондоні або Швейцарії, це, напевно, свідчить про якусь недовіру до власної національної судової системи", - наголосив він.

Мінфін залучив 11мільйонів від продажу ОВДП

Мінфін 22 січня залучив до держбюджету 11,09 млн доларів на аукціоні з продажу облігацій внутрішньої державної позики. Зокрема, Мінфін задовольнив 4 з 7 заявок (загальний обсяг заявок склав 75,59 млн доларів), поданих на придбання 2-річних валютних держпаперів. 

Азаров розповів про держпрограму розвитку економіки

Уряд планує до 10 лютого затвердити Держпрограму активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, заявив прем’єр-міністр Микола Азаров.

"Цей документ, я думаю, ще не раз буде обговорюватися, перш за все, з точки зору збалансування його фінансовими ресурсами, і в планах уряду затвердити цей документ остаточно не пізніше першої декади лютого", - сказав Азаров.