Фірма, яка ремонтує "Синьогору", знову отримає мільйони

П'ятниця, 23 листопада 2012, 17:30

ДП "Національний центр ділового та культурного співробітництва "Український дім" 22 листопада уклало угоди на капітальний ремонт приміщень загальною вартістю 4,167 мільйони гривень.

Про це йдеться у "Віснику державних закупівель".

Як зазначається у повідомленні, ТОВ "УНР ПІБ" за 4,1 млн гривень виконає першочергові роботи з капремонту приміщень та інженерних систем будівлі "Український дім", по вул.Хрещатик, 2.

Також, як зазначається у віснику, ДП "Державний науково-дослідний інститут автоматизованих систем в будівництві" за 89,7 тис гривень виконає послуги з технічного нагляду за виконанням першочергових робіт з капремонту приміщень та інженерних систем будівлі "Український дім".

Як відомо, засновниками ТОВ "УНР ПІБ" є дві людини з рівними частками у статутному фонді - Володимир Простітов та Андрій Бондарець. За даними Державного реєстру юридичних осіб, статутний капітал "УНР ПІБ" становив лише 34 тис гривень.

Крім того, ТОВ "УНР ПІБ" отримало підряди на реконструкцію низки об'єктів резиденції "Синьогора" на суму більше 157 млн гривень.