Азаров дав ще 50 мільйонів на Поштову площу у Києві

Вівторок, 30 жовтня 2012, 17:57

Уряд розпорядився направити додатково 50 млн гривень на реконструкцію розв'язки на Поштовій площі у Києві, збільшивши суму фінансування на ці цілі до 80 млн гривень.

Загалом уряд розпорядженням № 827-р від 17 жовтня 2012 перерозподілив 82,02 млн гривень з програми "обслуговування держборгу" на програму "державні капітальні видатки, що розподіляються Кабміном", передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно із документом, уряд також направить Мінрегіону 4 млн гривень на завершення будівництва житлового будинку в Житомирі по вул.Щорса, 155.

Документ передбачає виділення додаткових 5 млн гривень Київській облдержадміністрації на погашення заборгованості минулих років за будівництво спортблоку в комплексі з будівлями школи № 2 по вул.Шевченка, 14 в Бучі Київської області.

Крім того, Луганській облдержадміністрації уряд виділив 25 млн гривень для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

Як повідомлялося, реконструкція Поштової площі у Києві буде коштувати щонайменше 404 мільйони гривень.

КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" уклало угоду з корпорацією "Альтіс-холдинг" на реконструкцію транспортної розв’язки на Поштовій площі Києва вартістю 403,56 млн гривень.

Наразі Поштову площу вже перекрито через будівельні роботи, а завершити їх планується в травні 2013 року, до Дня Києва.