Фонд держмайна вгатить ще чверть мільйона у покращення свого сайту

П'ятниця, 10 серпня 2012, 13:35

Фонд державного майна 1 серпня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ НВО "Ер-Джі-Дейта" на супроводження, технічну підтримку та розширення функцій інтернет-порталу ФДМУ.

Вартість угоди становить 298 тис. гривень, повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

До кінця року портал Фонду має бути інтегрований з Єдиною комп’ютерною інформаційною системою, ПТК "Єдиний реєстр об’єктів державної власності", системою структурованого електронного документообігу "Система автоматизації діловодства та документообігу Фонду державного майна України" (САДД ФДМУ).

Співробітникам Фонду буде надана можливість для оновлення змісту веб-сайту (у тому числі і інформацією яка береться з БД).

Треба створити уніфіковані сторінки управлінь та регіональних відділень Фонду, юридичного управління, створити підсистему для забезпечення інформаційно-аналітичного супроводження внутрішніх аудитів.

До "Телефонного довідника" треба внести номери не лише по центральному апарату, а й по регіональним відділенням.

Потрібно вдосконалити інтерфейс адміністратора порталу для керування користувачами порталу, зокрема, підтягування інформації із профіля користувача в Active Directory у профіль користувача на порталі, згенеровати за допомогою модулів Microstrategy, а саме Report Services, OLAP Services та Intelligence Server, інформаційну панель, що використовує технологію Flash для отримання звітів підсистеми "Запити на публічну інформацію" тощо.

Як відомо, у лютому 2012 року ФДМУ за 245 тис. гривень найняв ТОВ "Совланут" для наповнення і супроводження офіційного веб-сайту.

До складу засновників цієї фірми входить В’ячеслав Капустін, якому належить компанія із випуску ковбаси під торговою маркою "Алан".