Італійці отримали контроль над Epicenter LLC

Вівторок, 29 листопада 2011, 17:02


Інновації в дії

Італійська компанія Emak SpA завершила поглинання 61% капіталу компанії Epicenter LLC.

Про це повідомляє агентство Reuters, із посиланням на пресс-службу Emak SpA.

Згідно із повідомленням, угода здійснена на тих самих умовах, що були зазначені у попередній угоді, яка датована 23 грудня 2010 року.

Компанія Emak SpA оголосила про поглинання після того, як отримала згоду на поглинання від Антимонопольного комітету України. 

За повідомленням Emak SpA, поглинання контролю у Epicenter LLC співпадає зі стратегічною лінією розвитку групи, яка орієнтована на присутність на ринках з великим потенціалом розвитку.

Зокрема, таким ринком є Україна, де Emak SpA вже є присутнім. 

В італійській компанії зазначили, що про намір купувати 61% капіталу Epicenter LLC вже повідомлялося двічі – у грудні 2010 р. та у квітні 2011 р. 

Emak SpA – один із найбільших європейських операторів із виробництва та розповсюдження енергетичного обладнання для садівництва, лісництва, сільського господарства та будівництва.

Зокрема, компанія виробляє газонокосарки, ланцюгові пили та інше.

Emak працює у багатьох країнах світу під брендами Oleo-Mac, Efco, Victus, Bertolini and Nibbi, пропонуючи більше 240 моделей у 23 групах продуктів.

Група розповсюджує свої продукти завдяки мережі з більше ніж 20 тис. дилерів у більше ніж 80 країнах світу на усіх п'яти континентах.

Зазначимо, що Epicenter LLC, як і компанія Emak S.p.A., не має жодного відношення до мережі будівельних гіпермаркетів ТОВ "Епіцентр К".