Зберігайте гроші в квадратних метрах ®

Четвер, 5 грудня 2013, 11:00
Історично склалося , що в Україні найкращим і найбільш надійним способом збереження грошей була і залишається нерухомість.
Олександр Тігов, директор житлового комплексу "Петровський квартал"

Історично склалося , що в Україні найкращим і найбільш надійним способом збереження грошей була і залишається нерухомість.

І якщо у більшості українців під матрацем знайдеться 100 000 грн , то розглядати нерухомість у столиці з такою сумою неможливо, а от приміська нерухомість як варіант інвестиції підійде відмінно.

"До Нового року ми зменшили розмір першого внеску для купівлі квартир в нашому комплексі, - розповідає директор житлового комплексу "Петровський квартал" Олександр Тігов. - Зараз він становить 50% на однокімнатні квартири і 30% на всі інші. І якщо у людини є хоча б 100-150 тис.грн , він може їхати до нас і розмовляти про перший внесок, адже ми дуже гнучко підходимо до кожного покупця".

Звичайно після кризових років, багато людей з побоюванням дивляться на первинну нерухомість, проте в "Петровському кварталі" повітря не продають.

"До Нового року ми зменшили розмір першого внеску для купівлі квартир в нашому комплексі"

"Найбільш активно ми продаємо квартири в 5-6-ій лініях нашого комплексу. Всі 9 будинків цих ліній вже на рівні другого поверху, тому при наших темпах будівництва - поверх за два тижні , ніяких затримок у будівництві не буде", - уточнює Олександр Тігов.

Більш того, в ЖК "Петровський квартал" є і великий вибір комерційної нерухомості , яку можна придбати вже з документами, і при необхідності вигідно продати після заселення всього комплексу, яке відбудеться менш ніж через рік.

"На найближчих вихідних , 7-8 грудня, наш відділ продажів буде працювати в посиленому режимі, тому впевнений , що ми зможемо прийняти і проконсультувати всіх бажаючих. Але дам пораду - чим пізніше приїдете, тим менше буде вибір квартир", - рекомендує Олександр.

На правах реклами