Як не забути про запис до свого б'юті-майстра?

Вівторок, 22 червня 2021 —

Темп життя сучасної людини постійно прискорюється. Багатозадачність стала не просто пунктом в резюме, а навичкою, що необхідна кожному.

Жінки XXI століття і зовсім виходять в ранг супергероїнь, адже вони примудряються поєднувати роботу, сім'ю, хобі, спілкування з подругами і догляд за собою. Іноді здається, що 24 години на добу занадто мало, щоб встигнути зробити все, що заплановано.

Я більше не спізнююся: як цифрові технології допомагають організувати власний розклад

Запізнення було і залишається проявом неповаги. Beauty-майстри негативно реагують на найменшу затримку, адже їх робочий графік розписаний по хвилинах. А якщо клієнтка забула про сеанс… У кращому випадку майстер проведе годину в нестерпному чеканні. У гіршому – клієнтці потрібно буде шукати нового фахівця. Але всіх цих неприємностей можна уникнути, потрібно тільки визначитися зі способом нагадування.

  • Зробіть позначку в блокноті. Традиційний варіант зберігання інформації, який не відрізняється надійністю. Красива записна книжка більше підходить для цитат або читацького щоденника. Але якщо ж ви дійсно кожен день заглядаєте в свій блокнот, то why not?
  • Поставте нагадування в смартфоні. Телефон завжди під рукою і цілком здатний замінити паперовий щоденник. Ось тільки практика показує, що до нагадування в календарі доходять далеко не всі. То забудькуватість, то лінь, то відволікаючі фактори заважають записати час сеансу. Не випадково програми нагадувань не входять до ТОП найбільш затребуваних додатків.
  • Встановіть мобільний додаток GoBeauty. Це багатофункціональний софт, в якому зібрані пропозиції від приватних майстрів вашого міста. Записавшись на процедуру через GoBeauty, ви отримаєте повідомлення за добу і за 2 години до візиту до майстра. Ніяких зайвих маніпуляцій!

Про GoBeauty варто поговорити докладніше, адже це дуже зручний і практичний цифровий помічник. Записатися на сеанс можна за лічені хвилини. Ви бачите розклад майстра на кілька днів вперед і самостійно вибираєте зручний час. Не потрібно нікому телефонувати. При необхідності, спілкування з майстром відбувається в чаті додатку, тому важлива інформація не загубиться і не зникне.

Оплата б'юті-послуг карткою – ще одна можливість, яку дає GoBeauty. Розраховуйтесь з майстром в самому додатку після завершення сеансу. Проведення транзакцій повністю безпечне. Не можна не розповісти і про приємні бонуси. За реєстрацію в додатку і запрошення друзів кожен користувач отримує по 50 балів. Їх можна витратити на шопінг на сайті parfums.ua.

Додаток GoBeauty допомагає поєднати корисне з приємним. Ви ніколи не забудете про запланований сеанс і зможете робити вигідні покупки.

Реклама: