Власники транспортних засобів, вік яких перевищує 10 років, з 1-го вересня матимуть можливість скористатися послугами дорожнього асистансу

Понеділок, 5 вересня 2011 —
1 вересня 2011 року компанія, що асистує НАСК «Оранта» - Гарант-АСІСТАНС здійснила запуск нової програми дорожнього асистансу Assistance Plus.
1 вересня 2011 року компанія, що асистує НАСК «Оранта» - Гарант-АСІСТАНС здійснила запуск нової програми дорожнього асистансу Assistance Plus. Програма Assistance Plus, аналогічно до програм AutoClub та MotoClub, передбачає надання безкоштовних послуг технічної допомоги та евакуації, поселення в готелі, надання квитків на різні види транспорту та прокатного автомобілю. Але новий продукт розрахований на легкові автомобілі та мотоцикли віком від 10 до 20 років. Запуск нової програми зумовлений значною кількістю бажаючих придбати програми дорожнього асистансу, які не можуть цього зробити через обмеження віку транспортного засобу в умовах програми. Компанія Гарант-АСІСТАНС не могла не відгукнутися на пропозиції авто- та мото власників зняти певні обмеження і – як результат – випустила програму Assistance Plus. Вона є універсальною для власників автомобілів та мотоциклів. Подробиці про програму можна переглянути у розділі «Дорожній асистанс» на сайті компанії або дізнатися у операторів Контакт-центру компанії за номером 044 498 60 02.
Реклама: