HR-день в kmbs

Середа, 31 серпня 2011 —
14 вересня 2011 kmbs збирає провідних представників HR-спільноти для обговорення актуальних питань галузі, спілкування та обміну думками.
Програмою HR-дня передбачено круглий стіл, присвячений питанням пошуку та розвитку талантів, та презентацію оновленого портфелю програм kmbs.
На круглому столі, тема якого «Пошук та розвиток талантів: чи можливий системний підхід?», з метою дослідження природи управління талантами ми проведемо паралелі між управлінням талантами в творчому середовищі та у бізнес-команді. Досвідчені спеціалісти обох сфер, поділяться своїм досвідом та порівняють підходи. Спікери: • Олександр Кучеренко [директор з управління персоналом ДТЕК] • Анатолій Нейолов [засновник та керівник театру-студії імпровізації "Чорний квадрат"] Під модеруванням Ярослави Лоянич [керівника HR-напряму kmbs, автора та викладача HR-програми школи] спікери разом з учасниками круглого столу, шукатимуть відповіді на актуальні питання: • як побудувати процес роботи з талантами? • як виявляти таланти, залучати та утримувати? • як працювати з «зірками»? • в чому полягають справжні бар’єри для управління талантами? Після круглого столу всі зацікавлені матимуть можливість відвідати презентацію оновленого портфелю програм Києво-Могилянської Бізнес Школи [kmbs]. Умови участі: Участь у події безкоштовна. Розклад події та умови реєстрації – http://kmbs.ua/uk/Pro_kmbs/Podij/HR-den_v_kmbs Організаційна інформація: Дата проведення: 14 вересня 2011 [середа], початок о 14.00. Місце проведення: Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs], м. Київ, вул. Волоська, 8/5, 4-й поверх. До зустрічі в kmbs!
Реклама: