Греція - прекрасна й витончена!

П'ятниця, 29 квітня 2011 —
Греція - прекрасна й витончена. Вона сполучає в собі усю пишноту античності й сучасності. Саме в Греції Ви будете в захваті від фарб природи. Між горами лежать зелені долини, які з’єднують кристальні озера й блакитні лагуни. У Греції можна насолоджуватися морем і сонцем як на узбережжя, так і на островах. Греція - дуже популярний і багатоплановий туристичний напрямок.

Основні курорти в Північній Греції: півострів Халкидики (Кассандра, Ситонія, Афон), Паралія Катерини. Курорти Південної Греції: Лут-раки, Евія, Гліфада, Вульягмени, півострів Пелопоннес. Острів Крит: Иракліо - центральна частина Криту (курорти Сталида, Малья, Херсонисос, Гувес, Коккини Хани, Амму-дара), Лассити - східний Крит (курорти Элунда, Агиос Николаос), західний Крит - Ретимно (курорти Бали, Панормо, Аделе, Плата-ньяс) і область Ханья (курорти Пла-таньяс, Георгиуполис). Курортні острови Корфу, Родос, Миконос, Санторини, Кіс, Патмос й інших.
Греція дуже тремтливо ставиться до пляжів, тому вони відповідають всім екологічним параметрам країн Європейського Співтовариства Готелі Греції виділяються атмосферою особливої привітності, яка прикрасить ваш відпочинок в Греції. Греція - це рай земний, принаймні, для туризму і відпочинку, тому в Греції прекрасні готелі — на будь-який смак і гаманець. Молодіжні готелі Греції пропонують нічні розваги, екстремальний денний відпочинок, різноманітні коктейлі в барах і масу прекрасних відчуттів. Каталог готелів Греції постійно обновляється, де присутні всі готелі Греції і докладний опис готелів, а також невеликий огляд готелів Греції. Відпочинок в Греції гарантує різні види розваг не тільки для себе, але і для всієї сім'ї в затишному готелі. Ми завжди Вам запропонуємо різні готелі Греції, доступні ціни які приготувала для Вас Греція. Карта готелів Греції значно розширилася, а рівень обслуговування виріс до прийнятих стандартів індустрії розваг і відпочинку. У нас Ви завжди знайдете різні путівки в кращі готелі Греції, які може запропонувати Греція. тел. +38 044 223 92 01 тел. +38 050 440 63 23
Реклама: