Фондова біржа ПФТС проводить конференцію на тему: «Оподаткування приватних інвесторів за підсумками 2010 року - алгоритм переходу на нові правила»

Середа, 23 лютого 2011 —
Зміни у податковому законодавстві внесли багато нових правил. Щоб допомогти приватним інвесторам розібратися у новому законодавстві та освоїти нововведення, фондова біржа ПФТС проводить 1 березня 2011 року для всіх учасників ринку акцій конференцію «Оподаткування приватних інвесторів за підсумками 2010 року - алгоритм переходу на нові правила».
Під час конференції будуть обговорюватися актуальні питання: • Як розрахувати оподаткований дохід за підсумками 2010 року і яку інформацію для цього використовувати; • Як заповнити Декларацію, і які дані куди вписувати; • До кого нести заповнену Декларацію, і які документи мати при собі; • Як розраховувати оподаткований дохід, отриманий за підсумками 2011року відповідно до Податкового Кодексу. У якості спікерів конференції запрошені представники юридичної компанії «Лавринович і партнери» та фондової біржі ПФТС. Запрошуємо вас приєднатися до обговорення питань оподаткування приватних інвесторів. Конференція відбудеться 1 березня 2011 року у конференц-центрі БЦ "Парус" за адресою: м. Київ, вул. Мечникова, 2, 3-й поверх (вхід із боку бул. Лесі Українки). Час проведення заходу з 19:00 до 21:00. Початок реєстрації: 18:30. Участь у заході безкоштовна. У зв'язку з обмеженою кількістю місць, прохання зареєструватися, надіславши свої контактні дані на e-mail: dt@pfts.com із позначкою «ПФТС. Податки 2010 ».
Реклама: