Майстер-клас "Криза сенсу всередині компанії. Стратегічні комунікації"

Субота, 20 листопада 2010 —
Ви зіткнулись з кризою сенсу в компанії і прагнете її подолати чи бажаєте бути до неї готовим і зустріти її у всеозброєнні?
Фахівці kmbs та SCG поділяться з Вами знаннями в цій сфері під час майстер-класу «Криза сенсу всередині компанії. Стратегічні комунікації».
Ви зіткнулись з кризою сенсу в компанії і прагнете її подолати чи бажаєте бути до неї готовим і зустріти її у всеозброєнні? Фахівці kmbs та SCG поділяться з Вами знаннями в цій сфері під час майстер-класу «Криза сенсу всередині компанії. Стратегічні комунікації». Лариса Хоманс [викладач kmbs] та Оксана Щегельська [директор Strategic Consulting Group] під час події допоможуть знайти відповіді на такі ключові запитання: 1. „Криза сенсу” всередині компанії – чи це закономірний етап розвитку бізнесу? 2. „Криза сенсу” – чому важливо про неї знати і бути готовими її зустріти? 3. "Криза сенсу” і особливості комунікації в її умовах– що треба вміти зробити і чому? 4. „Криза сенсу” і роль лідера-менеджера компанії – як побачити і використати нові можливості? Учасники майстер-класу також зможуть дізнатися про новий продукт kmbs, створений на основі багаторічного досвіду SCG у веденні системного бізнесу. Це - спеціалізована програма для тих, хто прагне якісно змінити свою компанію та перейти до системного стилю управління власним бізнесом. «Побудова системного бізнесу» - це програма для лідерів, які прагнуть змін! Майстер-клас відбудеться 30 листопада 2010 у Києво-Могилянській бізнес-школі [вул. Волоська, 8/5, 4 поверх]. Початок о 18.30. Якщо Вас та/ або у Ваших колег, партнерів, друзів зацікавила участь у події, будь ласка, зареєструйтеся для участі у події у Людмили Білецької: LB@scg.com.ua, (044) 220-1250, (044) 517-5088, (067) 323-6424 або Тетяни Савицької: tetiana@kmbs.com.ua, (044) 490-6635 Чекаємо на спілкування та на зустріч з Вами!
Реклама: