Група ІТТ розпочала нову інвестиційну програму в секторах ТМТЕЕ (телекомунікації, медіа, технологія, електроенергія, навколишнє середовище)

П'ятниця, 24 вересня 2010 —
24.09.2010 - Рада директорів Інвестиційної групи ІТТ затвердила нову інвестиційну програму групи компаній, що передбачає капіталовкладення у сектор ТМТЕЕ (телекомунікації, медіа, технологія, електроенергія, навколишнє середовище). Нова програма передбачає інвестування від 5 млн. Євро в середні українські компанії на стадії розвитку і розширення із показниками EBITDA в розмірі 0,5-2 млн. Євро. Середній часовий горизонт інвестицій – 3 роки, при цьому ІТТ готова розглядати як значимі міноритарні, такі мажоритарні долі в об’єктах інвестування. Дана програма буде здійснюватися групою ІТТ разом із партнером – спеціалізованим інвестором у даних секторах із десятирічним досвідом успішного інвестування на міжнародній арені.
Новий інвестиційний напрям ІТТ очолює генеральний директор ТОВ «ІТТ-Консалт» Оксана Горілей: «Упродовж найближчих місяців буде вирішене питання щодо механізму реалізації інвестиційної програми - в рамках фонду чи deal by deal. Нашим партнером стане міжнародна команда саме із сектору ТМТЕЕ, назву якої буде оголошено після затвердження усіх питань по співпраці. Наразі ми вже приступили до розгляду низки привабливих об’єктів для інвестування.» Інвестиційна група ІТТ (заснована в 1995 р.) – це група компаній, які надають повний спектр послуг на фінансовому ринку України, зокрема: торгівля цінними паперами та інвестиційно-банківська діяльність (ІТТ-Інвест), пряме інвестування (ІТТ-Капітал), управління активами і фонди (ІТТ-Менеджмент), інвестиційний та юридичний консалтинг (ІТТ-Консалт), інвестиції в нерухомість та девелопмент (ІТТ-Нерухомість), послуги зберігача, реєстратора та багато інших. Станом на вересень 2010 р, група має понад 820 млн. грн. в управлінні 11 фондів, 60 000 кв. метрів в управлінні та 250 000 кв. м у девелопменті, широку клієнтську базу та бездоганну репутацію на інвестиційному і фінансовому ринках України. Компанії групи є одними із лідерів у своїх напрямах. Аудитор Групи ІТТ - Pricewaterhouse Coopers.
Реклама: