ПрАТ «УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» підтвердила свої позиції згідно страхового рейтингу по версії журналу «Insurance Top»

Четвер, 6 травня 2010 —
Підведені підсумки рейтингового дослідження діяльності страхових компаній у 2009 році, яке було проведене Українським науково-дослідним інститутом «Права та економічних досліджень» та опубліковане у журналі «Insurance Top» №1(29)2010, згідно якого Українська страхова компанія «Кн яжа Вієнна Іншуранс Груп» продовжує займати лідируючі позиції на страховому ринку України, а саме:
4-те місце на ринку страхування ОСЦПВ; 3-тє місце на ринку страхування «Зелена картка»; 19-те місце на ринку страхування КАСКО; 19-те місце по зібраним страховим платежам за 2009 рік; 12-те місце по страховим виплатам у 2009 році. Українська страхова компанія «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» вкотре підтвердила свій статус як надійного та перспективного страхового партнера. Інформаційна довідка Українська страхова компанія «Княжа» заснована в серпні 1997 року. На сьогоднішній день регіональна мережа покриває 24 області України та Автономну республіку Крим.УСК «Княжа» має ліцензії ДКРРФП України на здійснення 19 добровільних та 10 обов’язкових видів страхування. УСК «Княжа» входить до складу Vienna Insurance Group – провідної австрійської страхової групи в Центральній та Східній Європі. Головними пріоритетами концерну є інноваційні рішення в сфері страхування та якісне обслуговування клієнтів. Vienna Insurance Group – лідер на страхових ринках Центральної та Східної Європи. Фінансовий рейтинг Групи підтверджений у 2009 році міжнародним рейтинговим агентством “Standard & Poor`s” і складає: «А+ позитивний».
Реклама: