«УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» відшкодує 2,5 млн. гривень за об’єкт пошкоджений внаслідок пожежі за договором добровільного страхування майна

Понеділок, 26 квітня 2010 —
В результаті страхового випадку, що стався у Сумській області, внаслідок пожежі, було пошкоджено об’єкт нерухомості, який був застрахований в УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» за договором добровільного страхування майна. За цим випадком, відповідно до укладеного договору страхування, УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» відшкодує збитки на суму 2 500 000 грн.
В результаті страхового випадку, що стався у Сумській області, внаслідок пожежі, було пошкоджено об’єкт нерухомості, який був застрахований в УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» за договором добровільного страхування майна. За цим випадком, відповідно до укладеного договору страхування, УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» відшкодує збитки на суму 2 500 000 грн. УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» стабільно виконує зобов`язання перед клієнтами, забезпечуючи їм надійний страховий захист за високими європейськими стандартами Vienna Insurance Group. З початку 2010 року УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» здійснила виплати на суму 29 263 267,40 грн. Нагадаємо, що страхові виплати УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» за 2009 рік склали 109 982 577,59 грн. Інформаційна довідка Українська страхова компанія «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» заснована в серпні 1997 року. На сьогоднішній день регіональна мережа покриває 24 області України та Автономну республіку Крим. УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» має ліцензії ДКРРФП України на здійснення 19 добровільних та 10 обов’язкових видів страхування. УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» входить до складу Vienna Insurance Group – провідної австрійської страхової групи в Центральній та Східній Європі. Головними пріоритетами концерну є інноваційні рішення в сфері страхування та якісне обслуговування клієнтів. Vienna Insurance Group – лідер на страхових ринках Центральної та Східної Європи. Фінансовий рейтинг Групи підтверджений у 2010 році міжнародним рейтинговим агентством “Standard & Poor`s” і складає: «А+ позитивний».
Реклама: