11 лютого 2010 года (четвер) у прес - центрі АТ «УкрСиббанку» відбудеться семінар на тему: «Опціони: нові можливості для орендодавців»

Вівторок, 9 лютого 2010 —
Семінар безкоштовний. Час проведення: 15:00 до 16:00. Адреса: м. Київ, вул. Андріївська, 2/12, АТ «УкрСиббанк», прес-центр.
11 лютого 2010 года (четвер) у прес - центрі АТ «УкрСиббанку» відбудеться семінар на тему: «Опціони: нові можливості для орендодавців» за участю заступника Голови Правління КУА «УкрСиб Ессет Менеджмент» Олени Коренюк та начальника аналітичного відділу КУА «УкрСиб Ессет Менеджмент» Дмитра Приходько. Використання опціону при наданні послуг оренди дозволяє суттєво зменшити навантаження по оплаті ПДВ. Даний фінансовий інструмент складається з таких компонентів: вартості опціону-премії, яка не є об’єктом оподаткування ПДВ відповідно до Закону України «Про податок на додану вартість» та вартості базового активу – товарів, послуг, що є об’єктами оподаткування ПДВ. Інструмент цікавий, як емітенту опціону, так і покупцю послуги. Крім вже перерахованих податкових переваг та можливостей планування фінансових потоків підприємства, це альтернативне джерело поповнення його оборотних активів. Опціон дозволяє емітенту отримати авансові платежі за рахунок майбутніх послуг, а також планувати обсяги продажу послуг. Для покупця, опціон – відмінний інструмент запобігання ризику зміни цін на базовий актив, що предметом договору опціону, а також він надає гарантію отримання товару чи послуги у певний час. Якщо з будь - яких причин у компанії або споживача не буде необхідності у придбанні базової послуги, то опціон може бути проданий на вторинному ринку. Семінар безкоштовний. Час проведення: 15:00 до 16:00. Адреса: м. Київ, вул. Андріївська, 2/12, АТ «УкрСиббанк», прес-центр. Реєстрація за телефоном +380 44 537 50 56 до 15:00 11.02.10
Реклама: