Відкрий серце з Raffaello!

Четвер, 19 листопада 2009 —
Raffaello- це вишуканий знак уваги, який в будь-яку пору року розкаже про Ваші почуття краще, ніж тисяча слів. Ніжні, як поцілунок, праліне Raffaello – найромантичніший подарунок для найдорожчої людини.

Напередодні Новорічних свят та Різдва на прихильників солодкої спокуси чекає приємний сюрприз – Акція «Відкрийте серце з Raffaello». З 9 листопада по 31 грудня взяти участь в акції зможуть усі бажаючі!
Перші 5000 учасників, що надішлють 2 (два) унікальні коди смс повідомленням, гарантовано отримають вишукане заохочення – витончений срібний кулон. Всі, хто надіслав 2 унікальні коди не пізніше 31 грудня 2009 року, автоматично стають учасниками розіграшу 100 сертифікатів від парфюмерно-косметичної мережі магазинів. Головне заохочення Акції - подорож на двох до найчарівнішого міста у світі – казкової Венеції, де час для закоханих спливає непомітно. А для найромантичніших прихильників організатори акції пропонують надіслати упаковку вишуканих праліне Raffaello своїй найдорожчій людині! Для цього необхідно заповнити реєстраційну форму на сайті www.raffaello.net.ua у спеціальному розділі, і Ваш особливий подарунок-сюрприз буде доставлений впродовж наступних 3-х днів! На сайті www.raffaello.net.ua Ви потрапите в чарівну казку з дивовижною мелодією. Білосніжна голубка донесе Ваші почуття коханій людині у вигляді листа кохання . Безліч яскравих можливостей, які дарує Вам ТМ Raffaello, дійсно здатні виразити Ваші найпотаємніші та найніжніші почуття. Відкрий своє серце коханій людині з Raffaello! У тендері на проведення Акції «Відкрийте серце з Raffaello» перемогла PR/BTL/EVENT-компанія «ВАВІЛОН», яка має багаторічний досвід у проведенні проектів, акцій будь-якого формату та складності.
Реклама: