Повідомлення щодо внесення змін щодо власників акцій, яким належить 10 і більше відсотків голосуючих акцій в системі реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ «Оболонь»

П'ятниця, 31 липня 2009 —
Загальними зборами учасників ТОВ «Оболонь-1», ТОВ «Оболонь-2», ТОВ «Оболонь-3» прийняте рішення щодо реорганізації цих товариств шляхом приєднання до приватних підприємств «Світле», «Соборне», «Преміум-1» відповідно.
Юрисконсульт відділу правового забезпечення ЗАТ «Оболонь» Інна Касинюк прокоментувала передумови та причини таких змін: «27.04.2007 року було прийнято Закон України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Цивільного кодексу України» № 997-V, який набув чинності 20.06.2007 року. У відповідності до зазначеного Закону України № 997-V статтю 50 Закону України «Про господарські товариства» № 1576-XII від 19.09.1991 р. було доповнено новою частиною такого змісту: «Максимальна кількість учасників товариства з обмеженою відповідальністю може досягати 10 осіб». Прикінцевими положеннями Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Цивільного кодексу України» № 997-V від 27.04.2007 року було встановлено, що юридичні особи, які створено до набрання чинності цим Законом, зобов'язані протягом року з дня набрання чинності цим Законом (тобто до 20.06.2008 року) привести свої статути у відповідність із цим Законом. Таким чином, було прийнято рішення про приведення статутів ТОВ «Оболонь-1», ТОВ «Оболонь-2», ТОВ «Оболонь-3» у відповідність із новою редакцією ст. 50 Закону України «Про господарські товариства». З метою виконання вимог законодавства, загальними зборами учасників ТОВ «Оболонь-1», ТОВ «Оболонь-2», ТОВ «Оболонь-3», було прийнято рішення про реорганізацію цих товариств шляхом приєднання до приватних підприємств «Світле», «Соборне» та Преміум-1». Таким чином, правонаступником Товариства з обмеженою відповідальністю «Оболонь-1» стало Приватне підприємство «Світле», правонаступником Товариства з обмеженою відповідальністю «Оболонь-2» стало Приватне підприємство «Соборне», а правонаступником Товариства з обмеженою відповідальністю «Оболонь-3» стало Приватне підприємство «Преміум-1». Слід підкреслити, що приватні підприємства «Світле», «Соборне» та «Преміум-1» є правонаступниками ТОВ «Оболонь-1», ТОВ «Оболонь-2», ТОВ «Оболонь-3» за усім майном, правами та зобов’язаннями цих товариств з моменту державної реєстрації припинення товариств та внесення відповідних змін до Статутів приватних підприємств».
Реклама: