Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

СК «Альфа Страхування» запропонувала комплексний продукт зі страхування виїжджаючих за кордон

Четвер, 12 березня 2009 —
[B]СК «Альфа Страхування»[/B] впровадила новий страховий продукт, що максимально враховує потреби клієнта при виїзді за кордон.

Клієнтові пропонується на вибір кілька програм, кожна з яких включає різний набір послуг: страхування медичних видатків, страхування від нещасних випадків, додаткове медичне страхування. Крім того, у рамках програми страхування фінансових ризиків можна застрахувати видатки, пов'язані зі змушеною відмовою від поїздки або зміною її строків. Клієнт також має можливість одержати відшкодування при затримці рейсу, його скасуванні або зміні в розкладі.
СК «Альфа Страхування» впровадила новий страховий продукт, що максимально враховує потреби клієнта при виїзді за кордон. Клієнтові пропонується на вибір кілька програм, кожна з яких включає різний набір послуг: страхування медичних видатків, страхування від нещасних випадків, додаткове медичне страхування. Крім того, у рамках програми страхування фінансових ризиків можна застрахувати видатки, пов'язані зі змушеною відмовою від поїздки або зміною її строків. Клієнт також має можливість одержати відшкодування при затримці рейсу, його скасуванні або зміні в розкладі. Широкий перелік ризиків дає можливість клієнтові вибрати програму, що повністю відповідає його запитам. Зараз придбати поліси можна в центрах продажів СК «Альфа Страхування», а в найближчому майбутньому - і через інтернет-магазин www.direct.alfaic.ua «Ми бачимо своє завдання в наданні клієнтам якісних послуг, що відповідають європейським стандартам. Тому сьогодні вивели на ринок страховий продукт, що задовольнить запити найвимогливішого покупця», - відзначив Яцек Мейзнер, Голова Правління СК «Альфа Страхування». Довідка про компанію СК «Альфа Страхування» (www.alfaic.com) з березня 2007 року входить до консорціуму «Альфа-Групп». Статутний капітал компанії становить 94,48 млн. грн. Компанія - член Ліги страхових організацій України (ЛСОУ), Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ), Американської Торгової Палати (ACC), Європейської Бізнес Асоціації (EBA) і АІС «Бюро страхових історій». Спеціалізується на ризикових видах страхування. Компанія представлена у всіх регіонах України.
Реклама: