Через негоду в Україні знеструмлено 45 населених пунктів – Міненерго 

Четвер, 25 січня 2024, 10:42 -
 
фото: міненерго

Через негоду в Україні знеструмлені 45 населених пунктів у трьох областях – Закарпатській, Львівській та Кіровоградській. 

Про це повідомляє пресслужба Міненерго. 

"На Закарпатті без електропостачання 25 населених пунктів (понад 7,3 тисячі споживачів), на Львівщині – 17 населених пунктів (1700 споживачів), у Кіровоградській області – 400 споживачів у трьох населених пунктах", – йдеться у повідомленні. 

У Харкові енергетики продовжують усувати наслідки ворожих обстрілів, що сталися 22 січня. Напругу подали на щитові 6-и п’ятиповерхових будинків. Залишаються знеструмленими понад 700 споживачів. Питання про підключення безпосередньо квартир буде вирішуватися із врахуванням технічних вимог для підключення. 

Реклама:

Минулої доби у Харківській області заживили майже 2 тисячі точок обліку. На ранок залишаються знеструмленими понад 16,4 тисячі споживачів. Також є інформація про обстріли низки населених пунктів – попередньо без напруги залишилися майже 2 тисячі споживачів.

Нагадаємо: 

Західні області України 25 січня накриє негода, очікуються складні погодні умови 1 (жовтого) рівня небезпечності – у Міненерго напередодні запевнили, що енергетики готові до усунення наслідків.

Реклама:
Реклама: