Adobe та Figma заявили про припинення злиття компаній

Понеділок, 18 грудня 2023, 19:07 -

Компанії Adobe та Figma оголосили про припинення попередньо оголошеної угоди про злиття.

Про це повідомляє пресслужба Adobe.

Попередня угода про злиття, оголошена у вересня 2022 року, передбачала купівлю Adobe Figma за поєднання готівки та акцій.

"Незважаючи на те, що обидві компанії продовжують вірити в переваги та конкурентні переваги об’єднання, Adobe і Figma взаємно погодилися розірвати угоду на основі спільної оцінки того, що немає чіткого шляху отримання необхідних регуляторних дозволів від Європейської комісії та Управління з питань конкуренції Великої Британії", - йдеться в заяві.

Реклама:

"Adobe і Figma категорично не згодні з недавніми висновками регулюючих органів, але ми вважаємо, що в наших інтересах рухатися вперед незалежно", – прокоментував голова та генеральний директор Adobe Шантану Нарайен. 

Компанії підписали угоду про розірвання, яка вирішує всі невирішені питання угоди, зокрема сплату Adobe Figma попередньо узгодженої комісії за розірвання.

Нагадуємо:

Реклама:

У вересні торік стало відомо, що американська технологічна компанія Adobe досягла угоди придбати дизайнерську компанію Figma за 20 млрд дол із прагненням розширити свої пропозиції творчих інструментів.

Реклама: