Укрпошта повністю відновила поштову інфраструктуру в Бородянці

Понеділок, 3 квітня 2023, 12:57 -

"Укрпошта" заявила про відновлення роботи місцевого сортувального об’єкту в Бородянці, будівлю якого рік тому зруйнувала російська ракета. Водночас у місті поновило роботу відділення 07801.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Таким чином поштова інфраструктура Бородянського району повністю відновлена і може в повній мірі обслуговувати Бородянський, Іванківський, Макарівський та Поліський райони.

Відновлення поштової інфраструктури району загалом обійшлося поштовому оператору в понад 700 тис грн без витрат на будівництво приміщення поштового відділення, які були покриті за рахунок міського бюджету", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

В Укрпошті нагадали, що 28 лютого 2022 року у приміщенні будівлі, де розташовувалось ВПЗ Бородянка 07801 та сортувальний об’єкт, через влучання ворожої ракети виникла пожежа.

"Займання сталося в лівій частині будівлі, внаслідок чого вщент вигоріло відділення. Приміщення для сортування пошти постраждало менше, але працювати в ньому стало неможливо.

На горищі будівлі якийсь час сиділи російські снайпери, в металевому кіоску, який стояв у внутрішньому дворі і слугував приміщенням для охорони, військові рф облаштували щось типу бані. Відкриті гаражі, пошкоджені машини ПВПЗ, розграбовані приміщення (техніка зникла, посилки клієнтів розпотрошені - в такому стані лишили по собі приміщення пошти окупанти", - розповіли в компанії.

Реклама:

Станом на квітень в Бородянському районі працює 37 стаціонарних та 16 пересувних відділень поштового зв’язку, що надають поштові, логістичні та банківські послуги для мешканців 211 населених пунктів, додали в Укрпошті.

Економічна правда

Реклама: