Colliers припиняє роботу в Росії та Білорусі

Вівторок, 8 березня 2022, 08:54

Компанія Colliers, яка займається консалтингом у сфері комерційної нерухомості, припинила свою діяльність у Росії та Білорусі після більш ніж 28 років роботи.

Про це йдеться у пресрелізі компанії.

"Colliers підтримує народ України і рішуче засуджує вторгнення російських військових. Ці дії не мають виправдання та повністю суперечать принципам демократії та свободи.

Ми повністю підтримуємо всі відповідні санкції, запроваджені міжнародною спільнотою, і у відповідь на серйозність російської агресії Colliers негайно припинила свою діяльність у Росії та Білорусі", – йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Ми не можемо і не залишатимемося осторонь. Наше рішення піти з Росії та Білорусі – це рішення, яке ми ухвалюємо з упевненістю", – сказав головний виконавчий директор Colliers Джей Хеннік.

У зв'язку з війною філія у Києві закрита, і всі ділові операції в ній призупинені. Офіси в сусідніх країнах надають тимчасове житло та грошову підтримку українським співробітникам.

Компанія та вище керівництво зробили пожертвування Україні через Міжнародний комітет Червоного Хреста та інші гуманітарні благодійні організації.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: