Українська ІТ-компанія Terrasoft назавжди йде з ринків РФ та Білорусі

Неділя, 6 березня 2022, 09:52

Українська ІТ-компанія Terrasoft оголосила про припинення роботи з клiєнтами і партнерами в РФ та Білорусі через військове вторгнення в Україну.

Про це повідомляє DOU.

Також компанія переказала 2 млн грн для потреб армії.

"Terrasoft повністю виходить з ринків РФ та Білорусі. Ми припиняємо роботу з клiєнтами та партнерами в цих регiонах. Ми йдемо з ринків Росії та Білорусі назавжди", – ідеться в заяві компанії.

Реклама:

У компанії також розповіли, що з першого дня війни активно допомагають волонтерським організаціям і вже переказали 2 млн грн на рахунок НБУ для підтримки Збройних Сил України.

Крім того, ІТ-компанія надає свій продукт для координації роботи з біженцями, обробки звернень та організації обліку ресурсів. Вона також розширює кількість урядових організацій, яким допомагає, ідеться в повідомленні.

"Усі сили команди Terrasoft останні вісім днів були об’єднані навколо двох цілей: допомога Україні в перемозі над безжальним і цинічним агресором і забезпечення безпеки наших співробітників та їхніх рідних", – додали в компанії.

Так, 520 співробітників Terrasoft та членів їх сімей було релоковано з Києва та розмiщено в західнiй частині України та в сусідніx країнах ЄС.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: