PROMOTED

Замість сотні карток — одна, але Правильна

Вівторок, 26 жовтня 2021, 10:00 -
 

Серед прогресивних українців модно інвестувати, купувати акції чи криптовалюту — забезпечуєш собі гроші на пенсію та щасливу безтурботну старість. Однак більшість громадян не звертає увагу на очевидні речі — умови платіжних карток, переплачуючи за незрозумілі послуги.

Можливо, час змінити це та знайти банк, який пропонує зручну платіжну картку та прозорі умови користування. Ми поспілкувалися з KredoBank, щоб краще розібратися у цій сфері.

Що ж робити?

За даними Національного банку загальна кількість платіжних карток в Україні становить 73,4 млн (за березень 2021 року). Тобто майже кожний українець має одну-дві картки. Однак є нюанси, які можуть негативно налаштувати клієнтів до карток та банкінгу в цілому. Серед них:

  • велика комісія за зняття у банкоматах інших банків;
  • складна для клієнта таблиця оплат та комісій;
  • плата за обслуговування картки, якщо клієнт нею не користується;
  • щоб скористатись обміном валют в онлайн-банкінгу, необхідно прийти у відділення та відкрити валютні рахунки.

Проаналізувавши зібрану інформацію, KredoBank випустив Правильну картку. Цей пакет банківських послуг полегшить споживачам користування карткою.

Правильна картка — це дебетова платіжна картка з безкоштовним обслуговуванням. Так, навіть якщо клієнт не користується карткою, банк не списує кошти. Відкриття картки також безкоштовне.

До того ж відсутні комісії за зняття, зарахування та переказ коштів з картки на картку у межах банку. Щомісячний ліміт зняття готівки без комісії — 100 000 грн:  до 50 000 грн в банкоматах будь-якого банку в Україні  і ще 50 000 грн у касах KredoBank. Також без комісії перекази на будь-яку суму за реквізитами (ЄДРПОУ, МФО, рахунок IBAN) за межами банку.

 
Правильна карта від KredoBank

Ще одна перевага Правильної картки — зручний онлайн-банкінг KredoBank. Користувачам Правильної картки доступні одразу три валютні рахунки: у доларах США, євро та польських злотих. В онлайн-банкінгу KredoBank легко конвертувати долари в євро, євро у гривні, гривні у злоті та навпаки.

Курс вигідніший, ніж у відділенні, що економить час та гроші. І взагалі в KredoBank запевняють, що щодня пильно моніторять курс валют і пропонують у своєму мобільному застосунку чи не найкращий на ринку. А актуальний "обмінник" постять у своїх сторіз в Instagram

Як отримати картку?

Можна замовити онлайн. На сайті KredoBank є спеціальний розділ з Правильною карткою, де потрібно заповнити форму: номер телефону,  прізвище та ім’я.

Забрати картку можна у відділенні банку з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 18:00.

Для отримання потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Також підійте застосунок "Дія" при наявності в ньому паспорта (внутрішнього або закордонного) та ідентифікаційного коду.

І це все? Які ще фішечки?

Фішечок ще багато, як і запитів клієнтів. Правильна картка недарма отримала таку назву, адже значно полегшить життя своєму власнику. Основні переваги пакету наведені нижче:

1. Вертикальний дизайн. З таким оформленням більше не виникає сумнівів, як використовувати картку у банкоматі та яким боком прикладати до термінала. Одразу зрозуміло, де магнітна смуга. Дизайн простий, без дрібного шрифту чи нечітких цифр.

2. У Правильній картці важлива інформація знаходиться на звороті: термін дії, CVV-код та ім’я власника. Клієнти можуть спокійно фотографувати її, не хвилюючись про безпеку особистих даних.

3. KredoBank відкриває одразу чотири поточні рахунки: UAH, USD, EUR, PLN. Клієнтам зручно обмінювати валюту в онлайн-банкінгу KredoBank, адже курс вигідніший, ніж у відділенні. Ця послуга також безкоштовна, без комісії за конвертацію.

4. Одразу дві картки. Клієнт отримує дві безкоштовні картки з чіпом та технологією PayPass: одна для розрахунку у гривні, а друга — у будь-якій з трьох валют на вибір. Якщо цього замало, можна замовити ще.

5. Крута бонусна програма. Споживачу нараховують бонус — 1 000 грн за користування карткою. Щоб його отримати, потрібно впродовж пів року  розраховуватися Правильною карткою на суму від 3 000 грн щомісяця та щомісяця отримувати надходження на суму від 6 000 грн. Після цього банк нараховує: 500 грн після 3 місяців і ще 500 грн — після 6 місяців користування.

6. Зручно заощаджувати. Під час оформлення Правильної картки банк одразу відкриває гривневий ощадний рахунок під 6% річних. Щомісяця можна отримувати 6% річних до суми, яка зберігається на ощадному рахунку. Також клієнт може знімати гроші, коли зручно.

7. Підтримка функції безконтактної оплати. Українці усе частіше використовують для розрахунку телефони або смарт-годинники, тому Правильну картку легко одразу під’єднати до Apple Pay або Google Pay.

8. З Правильною карткою є можливість знімати готівку в банкоматах найбільшого польського банку PKO Bank Polski без комісії. Також без комісії за конвертацію розрахунки гривневою карткою за кордоном або на іноземних сайтах.

9. Банк підбирає персональний кредитний ліміт для клієнта після трьох місяців користування Правильною карткою. У разі потреби спеціалісти банку також підберуть для вас оптимальне рішення щодо кредиту на купівлю автомобіль або житла (іпотеки).

Правильна картка — це новий продукт від KredoBank, основна мета якого — закрити більшість потреб споживачів однією карткою. Ідея здається надто амбітною та нереальною для банкінгу в Україні. Однак KredoBank довів, що усе можливо, якщо спілкуватися з людьми та піклуватися про їхній комфорт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"