PROMOTED

Як безкоштовна розстрочка від Rulla збільшує продажі Stylus.ua

Вівторок, 12 жовтня 2021, 11:00
 

Цієї осені відбулася довгоочікувана подія: інтернет-магазин Stylus.ua підключив небанківський сервіс розстрочки Rulla, який дозволяє будь-якому покупцеві сплачувати за покупки частинами без відсотків.

Нова платіжна послуга буде особливо актуальною для клієнтів, які з якоїсь причини не можуть оформити розстрочку через банк.

Rulla - это первый на украинском рынке BNPL-сервис ("buy now pay later" - "покупай сейчас, плати позже"), предлагающий популярный во всем мире формат шопинга.

Мгновенная беспроцентная рассрочка от Rulla позволяет разделить стоимость покупки на 3 равных платежа, первый из которых покупатель оплачивает сразу, а каждый последующий - с интервалом 30 дней. В отличие от других способов оплаты, использовать Rulla могут клиенты любого банка абсолютно бесплатно.

Оплата за допомогою Rulla відбувається за пару кліків у віджеті на сайті продавця просто під час оформлення замовлення. Покупець отримує потрібні йому товари за ⅓ ціни, а магазин - повну вартість відразу. Останні 2 третини вартості клієнти сплачують вже сервісу Rulla в зручному їм режимі - ручному або автоматичному.

"Ми давно шукали небанківський онлайн-сервіс розстрочення платежів для надання нашим покупцям BNPL-рішення. Технологічне рішення Rulla.com дозволяє покупцеві оформити покупку в розстрочку буквально за 30 секунд, водночас рівень схвалення заявок на розстрочення у цього сервісу вдвічі вище, ніж у будь-якого аналогічного банківського продукту. Сервіс безвідсоткової онлайн-розстрочки від Rulla дозволяє нам збільшувати як кількість покупців, так і середній чек. Даний формат розстрочки є виключно ефективним в роботі з "покинутими кошиками", бо дає змогу повертати покупців, у яких не вистачило коштів сплатити повну вартість покупки відразу. Плюс, ми розуміємо, що такий платіжний інструмент істотно підвищує лояльність клієнтів, "- розповідають в інтернет-магазині Stylus.ua.

Наскільки такий сервіс допомагає продажам та бізнесу?

Ринок онлайн- та офлайн-ритейлу в Україні має велику потребу в зручному розстроченні без відсотків і додаткових умов. За даними досліджень, близько 50% клієнтів готові купувати більше товарів в розстрочку, якщо їм буде надана така можливість.

Банківські програми розстрочки не покривають ці запити, оскільки банки схвалюють лише частину запитів. Водночас 80% тих, кому не підходять банківські програми, зможуть легко скористатися Rulla.

Чорна п'ятниця + Rulla

Кінець листопада - це час традиційних розпродажів і акцій, яких всі чекають цілий рік. Відмінна можливість для продавців використати Чорну п'ятницю з максимальною користю для свого бізнесу: збільшити продажі, середній чек і розширити базу покупців, - підключити розстрочку від Rulla.

Сервіс легко інтегрувати в будь-який інтернет-магазин, його також можна застосовувати взагалі без будь-яких технічних інтеграцій, пропонуючи клієнтам оплачувати товари та послуги за QR-кодом або спеціальним посиланням в СМС. Останній варіант зручно використовувати в офлайн-магазинах і продажах через соцмережі та месенджери.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!