Акціонери "Центренерго" затвердили новий склад наглядової ради

Середа, 22 вересня 2021, 11:05
 
фото: центренерго

Акціонери ПАТ "Центренерго" на позачергових зборах 16 вересня обрали новий склад наглядової ради.

Про це свідчать дані Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (SMIDA).

Зазначається, що 16 вересня 2021 були дистанційно проведені позачергові загальні збори акціонерів ПАТ "Центренерго", а 21 вересня склали протокол про підсумки голосування.

Зокрема, акціонери припинили повноваження заступника голови наглядової ради Олесі Шевчук та членів Поліни Андрієнко, Михайла Горбана та Михайла Столітнього.

Реклама:

Водночас членом наглядової ради переобрали Дениса Кудіна (представник акціонера - Фонду держмайна, з травня 2021 року - перший заступник голови ФДМ).

Строк, на який Кудіна обрали членом наглядової ради, - 3 роки.

Також до наглядової ради увійшли Андрій Гота, Олександр Мужель, Валерій Щекатуров та Валерій Безлепкін.

Усіх обрали членами наглядової ради терміном на 3 роки.

Зазначається, що Готу обрали як представником акціонера. З грудня 2020 року він працював в Офісі президента керівником кабінету керівника Офісу президента.

Мужеля обрали членом наглядової ради як незалежного члена (є незалежним директором). Зазначається, що він  - президент та засновник групи компаній, яка займається розробкою IТ технологій, торгівлею товарами (вироби з деревини) з фізичними поставками, управлінням комерційною нерухомістю, консультативним та фінансовим посередництвом.

Раніше працював на різних посадах в ING, VTB Capital і Merrill Lynch.

Щекатурова також обрали як незалежного члена (є незалежним директором). Вказаний як фізична особа-підприємець. За даними відкритих реєстрів,наразі є бенефіціаром ТОВ "Паріде" і ТОВ "Глобус Істейт", які спеціалізуються на купівлі-продажу, оренди та експлуатації нерухомості. 

Безлепкін також є незалежним директором. У 2018-2021 роках - був заступником директора ТОВ "СТИММИ"; 2017 рік - в.о. голови правління ПАТ "Харківміськгаз"; 2014-2016 роки - директор департаменту ЖКГ Запорізької міської ради.

Нагадаємо:

Уряд на засіданні 15 вересня погодив кандидатури переможців відбору на посади членів наглядової ради "Центренерго" - як незалежних членів і як представників держави.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: