Новини 29 серпня: новий прем’єр, реальна зарплата, скандал з Херсонською нафтоперевалкою

Четвер, 29 серпня 2019, 21:00
 

Про нового прем’єра. Верховна Рада 9 скликання проголосувала за призначення прем’єр-міністром України заступника керівника офісу президента Олексія Гончарука.

Про реальну зарплату. Реальна заробітна плата в Україні в липні 2019 року зросла на 9,5% в порівнянні з липнем 2018 року.

Про "Газпром" і "Нафтогаз". Російський "Газпром" вніс на рахунок Високого суду правосуддя Англії та Уельсу 345 мільйонів доларів забезпечувальних платежів у рамках спору з "Нафтогазом" у Стокгольмському арбітражі.

Про скандал з Херсонською перевалкою. Державне "Підприємство із забезпечення нафтопродуктами" вимагає від Агентства з розшуку та менеджменту активів скасувати рішення про передачу Херсонської нафтоперевалки невідомій компанії "Вествайт Трейд" та провести прозорий відкритий конкурс.

Реклама:

Про держборг України. Протягом липня 2019 року розмір державного та гарантованого державою боргу України зріс на 2,55%, або на 2,05 мільярдів доларів - до 82,4 мільярдів доларів.

Про ринок землі. Відкриття ринку землі сприятиме зростанню ВВП на 2% впродовж наступних років.

Ви хочете дізнатися більше?

Останній шанс: що нова влада робитиме з "євробляхами"

Верховна Рада вкотре відтермінує запровадження штрафів для власників авто з іноземною реєстрацією. Скільки їх залишилося та на що очікувати власникам від нової політичної команди?












Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!