На Волині поліція викрила службовців УЗ, які розкрадали пальне з тепловозів

П'ятниця, 26 липня 2019, 09:28

Нацполіція викрила групу службовців структурного підрозділу регіональної філії "Львівська Залізниця", які розкрадали пальне з тепловозів.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

"Група службовців структурного підрозділу регіональної філії "Львівська Залізниця" організувала "схему" розкрадання паливно-мастильних матеріалів для тепловозів. До складу групи входили машиністи, їх помічники та складальники поїздів пункту обслуговування вантажних вагонів, а також громадянин, який займався скупкою краденого пального", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що машиністи створювали всі необхідні умови для зливу дизельного палива з тепловозів, а їхні помічники за допомогою спеціального обладнання розкривали
дизельні баки та зливали пальне в спеціально підготовлені поліетиленові пакети.

Реклама:

"У попередньо обумовлених місцях машиністи зупиняли тепловози, де викрадене пальне перевантажували в транспортні засоби та перевозили до підпільних АЗС. Діяли в нічний час два-три рази на тиждень, щоразу зливали понад 500 літрів нафтопродуктів.

Викрадене дизпальне в подальшому реалізовувалося на підпільних автозаправних станціях за цінами значно нижче ринкових. Поліцейські затримали трьох правопорушників під час чергової крадіжки пального", - заявили в поліції.

Правоохоронці проводять 26 санкціонованих обшуків за місцем проживання всіх учасників злочинної групи та за місцем їх роботи.

За попередніми даними, сума завданих збитків становить понад мільйон гривень.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: