Насіров стверджує, що він "легітимний"

П'ятниця, 28 грудня 2018, 12:30
 

Поновлений судом на посаді голови Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що приступив до здійснення повноважень і на законних підставах обіймає посаду очільника відомства.

Про це він 28 грудня написав у Facebook.

"Виконуючи рішення суду, я вчора приступив до здійснення повноважень Голови Державної Фіскальної Служби України, про що в установленому законом порядку був виданий наказ", - заявив він.

За його словами, він з 27 грудня 2018 року обіймає посаду голови ДФС.

Реклама:

 "Будь які посилання окремих осіб про те, що для поновлення мене на посаді необхідне розпорядження Кабінету Міністрів України є неправомірними. Таке розпорядження необхідне лише при призначенні або звільненні Голови ДФС України", - стверджує Насіров.

Насіров стверджує, що надав Кабінету міністрів і  ДФС усі необхідні документи.

Він зазначив, що суд, який його поновив, не зобов’язував Кабмін окремо приймати розпорядження про його поновлення.

27 грудня Насіров приходив до ДФС, однак у відомстві заявляють, що керівником залишається Олександр Власов, призначений на посаду Кабміном 5 вересня 2018 року.

Читайте також: Камбек Насірова: хто сяде у крісло голови ДФС

Нагадаємо:

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова, та наказав виплатити йому компенсацію у 184 тисячі гривень.

Уряд планує оскаржувати це рішення.

Насірова звинувачують у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні. Кабінет міністрів звільнив його ще 31 січня 2018 року.

19 грудня Насіров програв суд лікарю, який назвав його діагноз фейком.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: