OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 8 листопада 2018, 21:00
 
ФОТО ДМИТРА ЛАРІНА

Про що всі говорять сьогодні?

Про легалізацію "євроблях". Верховна Рада проголосувала в цілому за законопроект, яким вводиться обмеження на кількість авто, які можна ввозити без грошового забезпечення на митну територію України, і посилюється відповідальність за порушення митних правил. Раніше народні депутати проголосували за законопроект, що знижує акцизи на розмитнення автомобілів.

Про податок на посилки. Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроект №9260 з поправками до Податкового кодексу та деяких інших законодавчих актів про підвищення акцизного податку на тютюнові вироби та ряду інших акцизів, а також про зниження порогу безподаткових пересилань для фізичних осіб.

Про реквієм за "Мрією". З’ясувалося, що екс-керівник агрохолдингу "Мрія" Микола Гута відкликав скаргу до Федерального суду Швейцарії, якою вимогав скасувати дозвіл на екстрадицію, чим прискорив своє повернення в Україну.

Реклама:

Про вітроенергетику у Чорнобильській зоні. Кабінет міністрів на засіданні 7 листопада підтримав проект з розвитку вітроенергетики у Зоні відчуження.

Про обурений лист із Відня. Постанова Кабінету міністрів щодо продовження дії спецзобов’язань з продажу газу населенню була розроблена та прийнята в умовах надсекретності та всупереч закону "Про ринок газу", йдеться у листі директора секретаріату Енергетичного співтовариства Янеза Копача.

Про нове валютне регулювання. Національний банк оприлюднив проекти постанов, якими планується спростити низку обмежень на перекази коштів за кордон та здійснення інвестицій на іноземних фінансових ринках.

Ви хочете знати більше?

Ліміт на посилки: наскільки подорожчає закордонний шопінг і коли чекати "22 євро"

Уряд хоче оподатковувати посилки українців вартістю до 100 євро. Чи подорожчають закордонні покупки і чому Кабмін посилює вимоги?

Медична, пенсійна та освітня реформи: чи є у них шанс у рік виборів

Наскільки реально, що медична реформа, пенсійна і реформа освіти будуть продовжені? У рік подвійних виборів? Відповідь у бюджеті.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!