РayPal не хоче заходити в Україну — Нефьодов

Понеділок, 8 жовтня 2018, 13:50
 

Міжнародна система грошових переказів PayPal не хоче заходити в Україну, попри багаторічні спроби української влади переконати керівництво цієї компанії, як власними зусиллями, так і за посередництва США.

Про це в ефірі "5 каналу" розповів перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

"PayPal не хоче заходити в Україну. Насправді люди вірять, що всі інвестори мріють бути в Україні і єдине, що їм заважає, - це поганий український уряд, який їх відлякує. Насправді приклад і PayPal, і тої самої IKEA, він скоріше про те, що частина інвесторів не хоче бути в Україні", - заявив заступник міністра.

"І не хоче бути не через те, що у нас погана країна, бо поганий бізнес-клімат, ми просто не в їхніх планах. Як це - справа не в тобі, справа в мені, які інколи кажуть дівчата, тільки навпаки", - сказав Нефьодов.

Реклама:

Перший заступник міністра розповів про зусилля, які докладала українська влада для того, щоб ця система міжнародних переказів зайшла на український ринок.

"З PayPal ситуація дуже проста. Ми нині не знаходимося в переліку пріоритетних для них країн. Ми дуже сподіваємося, і ми робимо досить багато, щоб ця ситуація змінилася", - сказав Нефьодов.

На відміну від більшості інших електронних платіжних систем, Paypal працює зі справжніми грошима, а не "титульними знаками".

Для миттєвого поповнення і виведення коштів PayPal пропонує прикріпити до рахунку в системі банківську карту або рахунок.

Нагадаємо, PayPal – міжнародна електронна платіжна система, заснована 1998 року Ілоном Маском. Нині це найпоширеніший у світі спосіб розрахунків в Інтернеті.

PayPal використовують понад 230 мільйонів людей у 190 країнах. Гроші користувачів, введені в PayPal, зберігаються на рахунках в банку Wells Fargo.

Рекомендуємо почитати: У гонитві за PayPal: чому тисячі українців стали "електронними громадянами" Естонії

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!