Майданчик iGov перейшов на баланс держави

Вівторок, 17 липня 2018, 14:10
 

Майданчик з надання державних послуг iGov передали державі.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав куратор проекту Дмитро Дубілет.

"Як ви знаєте, iGov був створений, щоб наші держоргани могли безкоштовно і швидко запускати в інтернеті сервіси для громадян і бізнесу. Від початку ми планували йти по шляхом ProZorro - початися, як волонтерська ініціатива, і потім перейти на баланс держави. І ось, після тривалого аудиту та погоджень, це сталося", - написав він.

"Чому це важливо. Коли волонтери iGov зверталися до мерів, керівників областей і районів з пропозицією безкоштовної допомоги, в 99% випадків ми отримували відповідь: ви - недержавна структура, тому ми будемо освоювати бюджети і запускати послуги самі. З першим вони зазвичай справлялися відмінно, з другим - не дуже", - додав Дубілет.

Реклама:

Він повідомив, що тепер iGov переходить на баланс ДП при Дніпропетровській ОДА, однак буде продовжувати працювати по всій Україні.

"Ми створюємо громадську організацію розвитку електронних сервісів в регіонах України, щоб вона координувала впровадження по всій стране.Я і наша команда плануємо далі займатися iGov - навіть більше, ніж раніше. Тепер, з офіційним статусом, ми всі страшено заряджені на те, щоб послуги перейшли в електронну форму по всіх регіонах, а ті послуги, які вже впроваджені - працювали якісніше", - зазначив Дубілет.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!