OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 26 березня 2018, 21:00

Про зростання тарифів, збільшення держборгу та лоукости.

Про лоукости. Аеропорт Чернівці веде переговори про можливість виконання рейсів з румунською низкобюджетною авіакомпанією Blue Air.

Про стягнення боргів з "Газпрому". Міністерство юстиції розробило план, за допомогою якого планує стягнути з російського Газпрому 2,6 мільярда доларів за рішенням Стокгольмського арбітражу.

Про зростання тарифів. Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, збільшила роздрібні тарифи на електроенергію для непобутових споживачів на другий квартал 2018 року на 2,1-9,1%.

Реклама:

Про проблемні кредити. Державний Ощадбанк хоче продавати проблемні кредити на "голландських аукціонах" з можливістю дисконтування.

Про будівництво заводу "Антоновим". Держпідприємство Антонов планує завершити будівництво заводу з виробництва літака Ан-132D в Саудівській Аравії восени 2019 року.

Про зростання держборгу. Сукупний державний і гарантований державою борг в лютому 2018 року зріс на 0,85%, або на 0,65 млрд долларів - до 76,76 млрд доларів.

Хочете дізнатися більше?

Кадровий голод: як спинити відтік мізків і рук з України

Темпи трудової міграції набувають загрозливих рис. Які заходи повинні вжити вітчизняні компанії та органи влади, аби не лише зупинити масовий виїзд працівників за кордон, а й повернути українців додому?

Електрокаром по Україні: як і де зарядити авто

Щороку новими власниками електромобілів стають тисячі українців. Проте наскільки зручно користуватися таким видом транспорту в Україні?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!