"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 24 листопада 2017, 21:00

Про поїзди на Різдво, подорожчання продуктів і німецькі електрички.

Про експорт. Заступник голови НБУ сказав, що Україна почала буквально "завалювати" продуктами і товарами західні ринки.

Про подорожчання продуктів. В НБУ назвали товар, який з початку року подорожчав найбільше. Ним виявився баклажан, його вартість зросла на 439%.

Реклама:

Про переслідування. Міністр фінансів Данилюк очікує, що незабаром проти нього буде відкрито чергову кримінальну справу. "Заангажовану і некомпетентну".

Про корупцію. Брат скандального екс-директора "Енергомережі" Дмитра Крючкова, Леонід, з'являється в Адміністрації президента. "З особистих питань". Дмитро Крючков знаходиться в розшуку і підозрюється у виведенні з "Запоріжжя-", "Харків-" і "Черкасиобленерго" до 2 млрд грн.

Про поїзди на Різдво. "Укрзалізниця" призначила цілих 7 додаткових поїздів на час новорічних і різдвяних свят.

Про фінансування тероризму. Служба безпеки звинуватила відомого виробника одягу Gloria Jeans в сплаті податків на окупованій території України - в Луганській області. Саме там знаходиться цех по виготовленню одягу.

Про німецькі електрички. В "Укрзалізниці" намагаються вирішити проблему з приміськими перевезеннями. Оптимальне рішення проблеми - отримати вживаний рухомий склад у Німеччині. Безкоштовно.

Про конфіскацію вкраденого. Раніше кошти від спецконфіскаціі йшли до спеціального фонду держбюджету. Це був прозорий і підконтрольний процес. У проекті держбюджету-2018 зник цей пункт, і гроші розчиняться на загальних казначейських рахунках.

Хочете знати більше?

Кішка в інтернеті, або Історія найвідомішого стартапу України

Любов до тварин і бажання знайти себе спонукали трьох українців пірнути у вир бізнесу. Вони не лише випливли, а й створили новий сегмент у торгівлі товарами для домашніх улюбленців. Невдовзі їх ще й підключать до інтернету.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!