Брат розшукуваного за розкрадання Крючкова ходить в АП "з особистих питань"

П'ятниця, 24 листопада 2017, 12:08
 

Бізнесмен Леонід Крючков, брат підозрюваного у розкраданні коштів "Запоріжжяобленерго" Дмитра Крючкова, увечері 22 листопада відвідав Адміністрацію президента.

Про це йдеться в розслідуванні програми "Схеми".

Журналісти побачили Леоніда Крючкова під час його візиту до Адміністрації президента ввечері 22 листопада.

Коли журналісти поцікавились, з якою метою бізнесмен відвідує офіційну резиденцію президента, пояснювати Крючков не захотів. Лише коротко відповів: "З особистих питань".

Реклама:
 
Бізнесмен Леонід Крючков біля Адміністрації президента

Леонід Крючков – це молодший брат народного депутата 5-го скликання Дмитра Крючкова.

Національне антикорупційне бюро підозрювало Дмитра Крючкова в можливому розкраданні коштів "Запоріжжяобленерго", але справа поки так і не дійшла до суду. Дмитро Крючков є власником скандальної фірми "Енергомережа".

"Енергомережа" здобула популярність на ринку у 2014 році, коли проводила агресивну дисконтну скупку кредиторських зобов'язань промислових підприємств перед місцевими енергодистрибуційними компаніями.

За півтора року роботи "Енергомережа" вивела з "Запоріжжя-", "Харків-" і "Черкасиобленерго" до 2 млрд грн.

Нагадаємо, Крючков, що знаходиться в розшуку Інтерполу, у травні заявив що "Енергомережа" планує брати участь в приватизації державного ПАТ "Центренерго".

Раніше ЕП писала, що скандальна "Енергомережа" планує самоліквідуватися, що призведе до списання 2 млрд гривень, які були незаконно виведені з державних обленерго на користь компанії.

Голова Національної комісії з регулювання енергетики Дмитро Вовк зазначав, що до Крючкових прихильно ставився близький товариш президента Ігор Кононенко.

Читайте також: Бог дав, Бог взяв. Кому дістанеться енергетика Суркісів

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: