"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Луганчани протестують проти відключення ЛЕО Лисичанського водоканалу

Середа, 7 червня 2017, 18:42

Жителі Луганської області влаштовують акції протесту проти бездіяльності місцевої влади в питанні водопостачання міста та вимагають вирішення проблем з ЛЕО.

Про це ЕП повідомив генеральний директор Луганського енергетичного об'єднання Володимир Грицай.

Як зазначається, 6 червня ЛЕО відключило практично всі потужності Лісічанскводоканал - підкачувальні станції, очисні споруди, КНС.

Як повідомив Грицай, Лисичанськ практично залишився без води і каналізації.

Реклама:

Відзначається, що жителі Луганської області протестують проти відключення. Жителі селища Матроське перекривають дорогу на знак протесту. Також є інформація про можливі акції протесту на Лисичанському стадіоні, де 9 червня пройде концерт "Океану Ельзи".

Заборгованість перед ЛЕО становить уже більше 131 мільйона гривень. Глава ЛЕО заявляє, що органи влади, до яких він звертається, не діють.

"Я вже більше трьох років звертаюся. Президент, губернатори, РНБО, прем'єри ... Але зрушень немає. Вони кажуть, немає грошей", - відзначає гендиректор.

"До нас приїжджав заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Кругляк Едуард Борисович. Але зрушень ніяких немає", - додав він.

Нагадаємо, Луганське енергетичне об'єднання планувало відключити від електропостачання західну фільтрувальну станцію Попаснянського водоканалу - через борг за електроенергію в розмірі понад 142 млн гривень.

Гендиректор ЛЕО спростував цю інформацію.

Рекомендуємо почитати: Доказ міністерської чесності. Що буде з ЛЕО

Аліна Полякова, ЕП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!