OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 17 квітня 2017, 20:00

Головні економічні новини за 17 квітня.

Про субсидії. "Оскільки стрімкого зростання тарифів уже не буде, а доходи людей зростають, я прогнозую, що на 1 січня 2018-го субсидії отримуватимуть близько 5 млн домогосподарств. Приблизно третина відсіється", - зазначив міністр соціальної політики України Андрій Рева.

Про мита. Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі вирішила ввести антидемпінгові заходи щодо імпорту російських мінеральних добрив.

Про інвестиції. "Індійська сторона заявила про наявність можливостей і зацікавленість у співробітництві. Зокрема, є багато представників, які хочуть інвестувати в альтернативну енергетику України", - сказано в повідомленні Міненерго.

Реклама:

Про Coca-Cola. Американська компанія Coca-Cola за 25 років присутності на українському ринку станом на кінець 2015 року інвестувала 490 мільйонів доларів.

Про Google. Компанія Google погодилася виплатити Федеральній антимонопольній службі РФ штраф в 438 мільйонів рублів (близько 8 млрд доларів). Google відмовиться від ексклюзивного попереднього встановлення своїх додатків на мобільних пристроях Android і не буде обмежувати попереднє встановлення додатків третіх сторін, зокрема, на перший екран пристрою.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!