Індія готова інвестувати в українську "зелену" енергетику

Понеділок, 17 квітня 2017, 12:40

Міністерство енергетики й вугільної промисловості заявляє, що Індія зацікавлена в інвестуванні в альтернативну енергетику в Україні.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Міненерго.

Зазначається, що 14 квітня відбулося засідання під головуванням заступника міністра енергетики Наталії Бойко, на якому були присутні посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті та потенційні інвестори.

Учасники заходу обговорили можливості обміну досвідом і подальше співробітництво.

Реклама:

"Індійська сторона заявила про наявність можливостей і зацікавленість у співробітництві. Зокрема, є багато представників, які хочуть інвестувати в альтернативну енергетику України", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що важливим моментом співробітництва є робота з оформлення документів і дозволів, щоб інвестори могли швидше почати реалізацію проектів.

За підсумками зустрічі сторони заявили про готовність вивчити стратегічні плани в енергетиці й перейти до наступного етапу співробітництва.

Нагадаємо, Укргазбанк почав надавати фізичним особам кредити на купівлю і встановлення "домашніх" сонячних електростанцій, сонячних колекторів та теплових насосів під 0,01% річних.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!