OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 7 лютого 2017, 21:00

Історичні збитки банківської системи та можливість віялових відключеннь – головне за 7 лютого. 

Про рекордні збитки. Банківська система України за підсумками 2016 року оновила історичний максимум по збитках, отримавши негативний результат на рівні 159 мільярдів гривень.

Про віялові відключення. Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик допускає можливість віялових відключень з кінця березня в разі продовження повного блокування поставок енергетичного вугілля із зони АТО.   

Про пенсії у зоні АТО. Представництво ЄС в Україні та посольств країн-членів ЄС вимагають від уряду України поновити надання соціальних послуг та виплат пенсій громадянам України, які живуть на територіях, що не контролюються державною владою.

Реклама:

Про УЗ. Кабінет міністрів оприлюднив новий статут "Укрзалізниця", що передбачає пряме підпорядкування компанії уряду і формування нового складу наглядової ради компанії на конкурсній основі.

Про курс гривні. 7 лютого котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 17:00 встановилися на рівні 26,98-27,02 гривні за долар.

Про соцнормативи. Кабінет знизив окремі соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами з урахуванням фактичного споживання енергоносіїв домогосподарствами.

Про декларації. Члени Антикорупційного комітету Верховної Ради хочуть звільнити керівників державних підприємств від подачі е-декларацій.

Про співпрацю з США. Україна і США підписали угоду про виконання податкових вимог щодо іноземних рахунків.

Тексти дня:

"Три роки на милицях": чи зможе Україна повернутися на зовнішній борговий ринок".

Мінфін планує в 2017 році вийти на зовнішні ринки запозичень. Останній раз Україна випускала євробонди без політичних домовленостей у квітні 2013 року. 

"Ціна" чистих туалетів: чого не помічають пасажири "Укрзалізниці".

Якщо не буде покарано всіх причетних до закупівель палива з необґрунтованим підвищенням цін, ця схема дозволить комусь "вимити" ще не один десяток мільйонів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!