"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 16 лютого 2017, 21:00

Падіння України в рейтингу економічних свобод і інші новини за 16 лютого.

Про відключення світла. Енергосистема України в умовах надзвичайного стану до 15-20 березня зможе стабільно працювати без відключень електроенергії споживачам.

Про інструкції енергоспоживання в умовах НС. Вимоги до споживачів щодо граничного обсягу споживання мають бути дотримані, щоб виключити відключення. У свою чергу підприємства "Енергоринок" і "Укренерго" мають можливість застосовувати штрафні санкції до обленерго, які не дотримуватимуться добового режиму споживання

Про бізнес президента та його друзів. Підконтрольне президенту Петру Порошенку та його друзям "Автотранспортне підприємство-2240" відмовляється повертати кредит у сумі 6 мільйонів доларів неплатоспроможному банку "Київська Русь".

Реклама:

Про рейтинг економічних свобод. У новому щорічному рейтингу країн за рівнем економічної свободи Україна впала зі 162 на 166 місце.

Про ВВП. Експерти очікують в наступному році зростання  ВВП країни на 3,1% при інфляції 8%.

Про МВФ. Україна та Міжнародний валютний фонд знаходяться на фінальній стадії щодо підписання меморандуму про співпрацю, а засідання Ради директорів МВФ може бути за два-три тижні.

Тексти дня:

"Які товари подорожчають у 2017 році".

Рік почався з різкого подорожчання окремих товарів і послуг. Експерти невблаганні: до кінця 2017-го ціни будуть рости на все. 

"Sneakers Surprise. Як Україну ледь не нагодували пластиком".

Близько року тому в Україну було завезено тони небезпечних шоколадних батончиків корпорації Mars, в яких міг опинитися пластик.

"А що там з блокадою ОРДЛО?"

Блокада триває уже три тижні і невідомо, скільки ще вона продовжуватиметься. Тож ЕП пропонує слідкувати за основними змінами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!