OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 13 лютого 2017, 21:00

Надзвичайний стан на ринку електроенергії та інші новини – головне за 13 лютого.

Новини про надзвичайний стан на ринку електроенергії:

Сьогодні головний інформаційний привід дня пов'язаний з тим, що блокування поставок вугілля з непідконтрольних Україні територій Донбасу може спричинити зупинки і відключення в сфері електро- і теплопостачання по всій території країни.

Ранок почався з заяви прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, про те, що боротьба з контрабандою необхідна, проте така боротьба не повинна ставити під загрозу електро- і теплопостачання громадян.

Реклама:

Пізніше про ЧС почали говорити НЕК "Укренерго" і Міністерство енергетики, оголосивши, що за станом на ранок понеділка загальні запаси вугілля антрацитної групи на всіх ТЕС України складають 842 тисяч тонн.

Також, стало відомо, що при введенні надзвичайного стану в енергетиці антрацитового вугілля вистачить в Україні на 40 діб.

А Харківській, Дніпропетровській, Київській, Чернігівській, Запорізькій, Сумській та Черкаській областям доручено провести штаби з надзвичайних та техногенних ситуацій.

Коротко про інші новини:

Гривня на міжбанку опустилася до 27,36 гривні.

Голова НБУ розповіла, коли чекати транш від МВФ.

В "Укрзалізниці" вирішили, коли підніматимуть тарифи

ДП "Укрпошта" 1 березня перетвориться на ПАО.

Україна подала позов у СОТ на оскарження російських обмежень транзиту.

Тексти дня:

"Зниження акцизу на авто: чому дешевих іномарок більше не стало".

Через півроку з моменту зниження акцизу ЕП вирішила з'ясувати, чи відбувся купівельний бум на вживані іномарки, і чи задоволені нововведенням українські автолюбителі.

"Шість міфів про "спрощенку", або Чому немає сенсу "полювати" на "мишей".

Коли під загрозою опинилися інтереси великих "акул", в тому числі і тих, що мешкають в надрах самої ДФС, різко активізувалися противники спрощеної системи оподаткування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!