"Еру Трейдинг" розпочала експорт електроенергії до ЄС

Середа, 2 грудня 2015, 15:47

Компанія "Еру Трейдинг" (дочірнє підприємство компанії "Енергетичні ресурси України") придбала доступ до міждержавних ліній електропередачі потужністю 20 МВт для експорту електроенергії в напрямку Словаччини, Угорщини та Румунії в грудні поточного року.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

"Раніше компанія "Еру Трейдинг" придбала доступ до міждержавних ліній електропередачі потужністю 20 МВт для здійснення експорту електроенергії в напрямку Словаччини, Угорщини та Румунії в листопаді поточного року", - йдеться у повідомленні.

"Таким чином, фактично поставки електроенергії на експорт компанією почалися з 1 листопада 2015 року та тривають в грудні. Точні обсяги експорту електроенергії до кінця 2015 року будуть визначені ціновою кон'юнктурою європейських енергетичних ринків", - повідомляє компанія.

Реклама:

Як наголошується, спільно з іноземними партнерами компанія "Еру Трейдинг" також має намір взяти участь в річному аукціоні з доступу до міждержавних ліній електропередачі для експорту електроенергії в 2016 році.

Керуючий партнер і комерційний директор компанії "Еру Трейдинг" Ярослав Мудрий зазначив, що "початок поставок електроенергії в Європу став можливим завдяки впровадженню прозорих правил доступу до перетину з української сторони для всіх учасників ринку".

"Еру Трейдинг" - дочірнє підприємство компанії "Енергетичні ресурси України", що спеціалізується на здійсненні трейдингових операцій ліквідними продуктами (газ, вугілля, електроенергія). ЕРУ - девелоперська компанія, орієнтована на реалізацію проектів в українській енергетиці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!