"Нафтогаз" оголосив тендер на банківські контргарантії для імпорту газу

Середа, 15 липня 2015, 20:48

НАК "Нафтогаз України" запрошує фінансові установи взяти участь у відкритих торгах на надання банківських платіжних контргарантій на 40 млн доларів для забезпечення поставок газу з Європи.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Очікувана вартість закупівлі становить майже 23,71 млн гривень, у тому числі у 2015 році - майже 3,86 млн гривень, у 2016 році -18,30 млн гривень, у 2017 році - 1,55 млн гривень. Строк надання послуг - до 31 грудня 2016 року.

Призначення фінансової послуги: для отримання банківських гарантій платежу за першою вимогою від іноземних банків, які мають кредитний рейтинг не нижче Baa2 Moody’s або аналогічний від S&P або Fitch для забезпечення придбання та транспортування газу в Україну через європейські ГТС, шляхом укладання відповідних договорів з постачальниками газу та/або операторами ГТС, зокрема, Eustream.

Реклама:

"Учасники повинні відповідати кваліфікаційним критеріям, мати професійне обладнання, працівників відповідної кваліфікації, документально підтверджений досвід виконання аналогічних договорів та фінансову спроможність", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, розмір тарифу за надання та управління послугою не повинен перевищувати 2% річних від загальної суми контргарантій, включаючи тарифи іноземного банку.

Забезпеченням за контргарантіями можуть виступати майнові права на отримання грошової виручки за контрактами, майнові права на отримання грошових коштів, що розміщені на рахунках у банку, товари в обігу. Кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів - 20 серпня 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!