Ставицький замовив довідник родовищ за 30 мільйонів держкоштів

Вівторок, 2 квітня 2013, 10:27

Держслужба геології та надр України уклала угоду з ДП "Український державний геологорозвідувальний інститут" на підготовку до видання семитомного довідника "Нафтогазові родовища України".

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 29,99 млн гривень.

Державний інститут має визначити перелік з родовищ, які ввійдуть до довідника (на 01.10.2012 року в Україні розвідано близько 400 родовищ). Інформація по Східному нафтогазоносному регіону буде подана у 4-х томах, по Західному – у 2-х, по Південному – у одному.

Реклама:

По кожному із родовищ потрібно зібрати новітню геолого-геофізичну інформацію про геологічну будову та її зміни, встановлені у процесі експлуатації родовища, техніко-економічні показники розробки, а також простежити тенденції зміни ресурсів та запасів вуглеводнів як за окремими покладами, так і в цілому по кожному із родовищ.

Роботи потрібно виконати у першому півріччі 2013 року коштом державного бюджету.

Тендер було оголошено, коли Дерслужбу геології очолював Едуард Ставицький. В грудні його було призначено міністром енергетики та вуглепрому, а його місце зайняв Олег Проскуряков.

"Український державний геологорозвідувальний інститут" належить Держслужбі геології. Його очолює колишній голова НАК "Надра України" Сергій Гошовський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!