Ще одна авіакомпанія Коломойського припинила виконання рейсів

Неділя, 13 січня 2013, 15:57

Авіакомпанія "Дніпроавіа", що входить до альянсу "Українська авіаційна група", разом із авіакомпанією "АероСвіт" і "Донбасаеро", припинила виконання рейсів.

Про це йдеться у повідомленні авіаперевізника, передає "Інтерфакс-Україна".

"У зв'язку з припиненням оперування рейсів, "Дніпроавіа" з 8 січня 2013 року закриває продаж авіаквитків на власному сайті. З усіх питань ви можете звертатися в наш контактний центр", - йдеться в повідомленні авіаперевізника.

Водночас згідно із даними держпідприємства "Інформаційно-ресурсний центр", 20 грудня 2012 року в Україні було зареєстровано ТОВ "Авіаційна компанія "Авіадніпро", що розташоване в селі Старі Кодаки, Дніпропетровської області.

Реклама:

Примітно те, що згідно із даними "Інформаційно-ресурсного центру" її керівником є Сергій Ткаченко, а саме такі ініціали має керівник "Дніпроавіа".

"Дніпроавіа", до складу якої входить аеропорт "Дніпропетровськ", здійснює регулярні та чартерні авіарейси до країн Європи, Близького Сходу, СНД.

Як повідомлялося, "АероСвіт" також припинив більшість міжнародних рейсів.

Як відомо, через затримки та скасування рейсів авіакомпанії "АероСвіт" сотні українців в ряді країн світу не змогли вчасно повернутися в Україну.

Раніше госпсуд Київської області, розглянувши заяву від ПрАТ "Авіакомпанія "АероСвіт" про банкрутство, почав провадження у справі про банкрутство авіакомпанії.

Як відомо, власники "Донбасаеро" також планують розпочати процедуру банкрутства авіакомпанії

Нагадаємо, авіакомпанії "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" об'єднані в альянс Українська авіаційна група, яка контролюється групою Приват Ігоря Коломойського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: