Митниця відхрещується від затримок оформлення бензину Rompetrol

Середа, 12 грудня 2012, 10:45

Партія паливно-мастильних матеріалів Rompetrol в повному обсязі пройшла митне оформлення після проведення необхідних досліджень зразків товару.

Про це йдеться в повідомленні Державної митної служби, опублікованому на сайті відомства.

У митній службі зазначають, що до митного оформлення була заявлена ​​партія автомобільного бензину в кількості 2 тис кг, що надійшов на адресу Rompetrol.

"З метою перевірки відповідності вантажу фізико-хімічними даними заявлених у товаросупровідних документах Херсонській митницею було проведено відбір проб і зразків з метою дослідження експертними підрозділами", - йдеться в повідомленні митниці.

Реклама:

У відомстві зазначають, що після проведення було прийнято рішення про взяття проб товару і направлення запиту до Центрального митного управління лабораторних досліджень та експертної роботи для встановлення характеристик, визначальних для класифікації товару згідно з УКТЗЕД.

За результатами отриманого висновку 11 грудня 2012 Херсонською митницею було проведено в повному обсязі митне оформлення вищевказаної партії товарів.

В той же час в зоні діяльності Херсонської митниці знаходиться ще ряд партій аналогічних товарів даного підприємства. Однак поки вони до митного оформлення не подавалися і кошти на їх оформлення на депозитному рахунку Херсонської митниці відсутні.

Як відомо, 11 грудня керівництво компанії Rompetrol заявило про ігнорування митною службою всіх спроб розмитнити вантаж. У зв'язку з чим керівництво компанії розглядає варіант згортання всіх планів з розвитку в Україні та повний відхід з ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: