Віце-президент НОК вважає, що історія з Олімпіадою - провокація

Середа, 23 травня 2012, 19:46

Ситуація з генсекретарем Національного олімпійського комітету Володимиром Геращенком, який пропонував продати за готівку квитки на Олімпіаду у Лондоні, може мати провокаційний характер.

Таку думку озвучив віце-президент НОК, депутат від Партії регіонів Віктор Корж в інтерв'ю ВВС.

"Я думаю, ми найближчим часом розберемося з ситуацією. Я не втрачаю надії, що це непорозуміння. Але, звісно, якщо ця інформація підтвердиться, він, безумовно, не буде більше працювати. І ми будемо вимушені вибачатися", - сказав він.

Корж також висловив здивування тим, які саме квитки могли бути запропоновані до продажу.

Реклама:

Він не виключив, що може йтися про "провокативну ситуацію", оскільки, за його словами, жодна посадова особа в Олімпійському комітеті не має в розпорядженні цих квитків.

"Я не розумію, що він міг пропонувати, адже квитки розподіляються між фахівцями, є відповідні квоти", - наголосив віце-президент.

Як відомо, генсекретар Національного олімпійського комітету України Володимир Геращенко відсторонений з посади після розслідування з приводу продажу квитків на Олімпіаду в Лондоні.

В ході розслідування ВВС з'ясувалося, що деякі офіційні агенти з продажу олімпійських квитків порушували правила, покликані протидіяти їх проникненню на чорний ринок.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: