У Попова обіцяють зберегти ціну холодної води

П'ятниця, 5 листопада 2010, 19:29

Тарифи на холодну воду в Києві підвищуватися не будуть.

Про це повідомиляє столична мерія з посиланням на інформацію Головного управління комунального господарства КМДА, передає "ЛІГАБізнесінформ".

Згідно з повідомленням, в програмі "Питна вода міста Києва на 2011-2020 рр.." передбачено заходи, які дозволять столичної влади стримати підвищення тарифів на холодну воду.

"Столична влада має намір найближчим часом забезпечити умови для широкомасштабної модернізації господарства з метою зменшення енерговитрат при виробництві послуги з водопостачання та водовідведення, щоб запобігти можливе підвищення тарифів через зростання вартості енергоносіїв", - зазначив начальник управління Дмитро Новицький.

За словами чиновника, саме витрати на електроенергію є найбільшою складовою тарифу.

Тому, застосовуючи енергозберігаючі технології та обладнання в системі водопостачання та каналізування, здійснюючи тотальний контроль над цільовим використанням підготовленої води, зменшенням втрата в мережі, столична влада зможе на десятки відсотків зменшити собівартість підготовки води, її транспортування та відведення каналізаційних стоків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Головне управління комунального господарства Київської міської держадміністрації має намір ініціювати підвищення тарифів на холодну воду приблизно на 50%.

Тарифи на гарячу воду та опалення в Києві підвищилися з 1 липня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!